Eten & Drinken

Boerderijwinkel Woestenenk – Marsmansteeg 2, 7245WG Laren

Hoe (h)eerlijk is puur natuur? Dat ontdekt u in de Achterhoek. Want in het Gelderse Laren staat onze knusse boerderijwinkel Woestenenk. U vindt er vriendelijke mensen die u de smakelijkste versproducten uit eigen streek presenteren. Voor een eerlijke prijs.

Wereldbakker Wijnand – Huenderstraat 2, 7245BJ Laren

Oneindig creatief met eerlijke grondstoffen voor de origineelste en lekkerste producten; dat is onze passie bij Wereldbakker Wijnand. Van robuuste broodsoorten tot fijn banket en van chocolade tot de streekeigen krentenwegge. Wat we ook maken, we maken het met eerlijke (eigen) grondstoffen. Met onze unieke producten met boeiende en verrassende smaken willen we onze klanten blijven prikkelen.. Voor een eerlijke prijs.

Aries Friterie / Dieks ijssalon – Holterweg 1, 7245AL Laren

Vanaf het moment dat Aris begon in Laren kocht hij de producten voor zijn zaak zoveel mogelijk bij de Larense collega’s. En wie een broodje gehakt bestelt, kan er van op aan dat het broodje is gebakken in de oven van buurman/bakker Wijnand en het gehakt is geleverd door slager Van de Pol.

Melkveebedrijf Heijink vof/Oosterbrook Zuivel – Exelseweg 12, 7245VE Laren

Met veel plezier en passie maken drie enthousiaste jonge ondernemers (h)eerlijke zuivelproducten met de melk van hun eigen koeien. Gestart vanuit onze eigen keuken door interesse en nieuwsgierigheid. Inmiddels maken en verkopen zij gepasteuriseerde melk, verschillende soorten yoghurts, hangop, vla, karnemelk en boter. En hechten er veel waarde aan de producten zo natuurlijke mogelijk te bereiden.

Grand Café Bistro-rant Langenbaergh – Deventerweg 1, 7245AW Laren

U kunt bij ons genieten van een lekkere lunch of heerlijk diner, maar ook voor een kopje koffie of een drankje bent u van harte welkom in ons gezellige grand cafe of op ons mooie terras.

Witkamp Laren- Dorpsstraat 8, 7245AK Laren

Restaurant Witkamp heeft een oprechte, Franse en traditionele keuken waar uitsluitend met verse producten gewerkt wordt afgestemd op elk seizoen.

Restaurant Lu Lin – Oude Lochemseweg 4, 7245VJ Laren

Lu Lin ofwel ‘Het Groene Bos’ ligt centraal in het dorpje Exel. Verscholen tussen de weilanden en uitgestrekte bossen in de gemeente Lochem. Na een heerlijke wandel- of fietstocht over de landgoederen Verwolde en Ampsen, strijk je neer bij Lu Lin om te genieten van al het goede dat het verre oosten en de Achterhoek te bieden hebben. Rick, Sophie en hun team heten je van harte welkom in de voormalige maalderij van Exel. Overdag, voor de lunch of een tussendoortje heeft de kaart een Nederlands tintje. Het diner bestaat grotendeels uit Oosterse gerechten.

Scroll naar boven