Omgeving bij BB Bij de Wilg

Omgeving

Wat te ontdekken?

B&B Bij de Wilg, gelegen in Laren Gelderland, is 10 minuten vanaf de A1 en is daarmee de ideale uitvalsbasis om de Achterhoek te ontdekken.

Ervaar de Achterhoekse gastvrijheid, laat je culinair verwennen in één van de gezellige restaurantjes of pak een terrasje.
Wil je cultuur snuiven? Bezoek de Schouwburg in Lochem of museum MORE in dichtbij gelegen kern Gorssel of Ruurlo.
Liever actief buiten? Verken te voet of met de fiets de prachtige natuur, de vele kastelen en geniet volop van de rust en ruimte. Dwars door Laren loopt het Pieterpad.

B&B Bij de Wilg is daarmee een heerlijke plek om te ontspannen na een mooie wandeling over het Pieterpad!

Wil je toch iets meer “stad”? Oude Hanzesteden Deventer (20 min) en Zutphen (15 min) liggen om de hoek. Via de A1 (10 min) ben je in 35 minuten in Apeldoorn.

Directe omgeving

Natuurlijk geven wij u bij uw bezoek aan onze B&B graag tips voor nog meer bijzondere uitstapjes en workshops in de buurt. Maar enkele zijn leuk om alvast te noemen:

– Pal tegenover B&B Bij de Wilg is Unieke Uitjes gevestigd. Zin om Laren e.o. te ontdekken met een Elektrische step, Solex,  Tuk Tuk of E- Chopper? Het kan geregeld worden bij Unieke Uitjes!

– Tom, eigenaar van B&B Bij de Wilg, is ook eigenaar van Fitness Factory in Laren. Tijdens je verblijf bij B&B Bij de Wilg lekker blijven sporten? Dat kan in deze 24u- club op 5 minuten afstand van onze B&B.

–  Komt u voor rust en ontspanning? Dan is een huiskamer klankconcert van Undertheappletree (Ruth Wilgenhof) misschien iets voor u? Gewoon bij B&B Bij de Wilg. De warme klanken begeleiden hoorbaar en voelbaar naar diepe innerlijke rust. Jullie hoeven even helemaal niets, alleen maar lekker liggen onder een dekentje. Door de trillingen en geluiden van de diverse instrumenten komen lichaam en geest in een diepe ontspanning.

Scroll naar boven